Bogføring skaber overblik og muligheder

Bogføring er et afgørende værktøj til at komme godt fra start. Det er en nødvendighed at have styr på regnskab og beholdninger, fordi det giver dig en orientering af, hvor sund din virksomhed er nu, og hvor den er på vej hen. Det skal være klart og tydeligt for dig, hvordan forholdet mellem indtægter og udgifter er, og hvor mange kontanter virksomheden har at arbejde med. 

Lad INbogføring hjælpe dig med bogføring

Bogføring er essentielt for at holde styr på tre vigtige ting. Hvor mange penge du har at gøre med, hvor meget din virksomheds værdi er og hvor meget du skylder. Som du måske allerede ved, så kan det være en besværlig opgave, at holde din bogføring i orden. Da dokumenterne på virksomhedens aktiviteter kan være væk eller glemt. Det kan hurtigt føre til en stor rod og ustruktureret dokumentarbejde. Som du måske allerede har et indtryk af, så er regnskab og bogføring et uundværligt værktøj. Hvis du ikke løbende bogfører, så får du ikke et retvisende overblik over din virksomheds finanser. Det anbefales, at du laver regnskab jævnligt, da det nedsætter risikoen for at du støder ind på bilags-problemer senere på måneden. Samtidig så er du i konstant styring af din virksomhed og ved, hvordan din virksomhed har det. Derfor skal du huske at sundhedstjekke din virksomhed.

Hvad laver en bogholder?

Hvis du finder alt papirarbejdet og lange Excel-ark tidskrævende at arbejde med, så er det godt du kan hente hjælpe fra en bogholder. Bogholdere elsker økonomi og tal. Og de er altid glade for at række en hånd ud til dig, og hjælpe dig med regnskabet.

En bogholders rolle er ikke kun at give dig et overblik og status over virksomhedens regnskab. De sørger også for, at alle transaktioner bogføres efter de lovmæssige krav. Krav såsom at der skal skrives de korrekte beløb og dato på, eller at dine bilag gemmes i 5 år. Disse opgaver kan nemt overses ved en fejltagelse eller glemmes. Især hvis man selv står for styringen af virksomhedens regnskab.

Hvad tænker du: Hvor vigtig synes du, at en bogfører er for en virksomhed eller organisation?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.