Om os

Om Inbogføring Give - vi hjælper dig med bogføring

InBogførings historie

Inbogføring startede tilbage i 2013 og drives af Irma Nielsen. Irma har 10 års erfaring som freelance bogholder for små og mellemstore virksomheder. Dermed har hun en meget bred erfaring indenfor bogholderi. For Irma har det altid været en stor passion og ikke mindst en hobby at hjælpe virksomheder med bogholderi. Det gør nemlig, at de kan fokusere på det de er gode til, og lade andre om det tunge administrative arbejde. 

Vi har erfaring indenfor mange forskellige brancher

Hos InBogføring har vi kunder inden for mange forskellige brancher. Dermed har vi stor erfaring i flere forskellige regnskabsprogrammer og lønsystemer. Det betyder, at vi er meget alsidige og altid kan finde en løsning, som passer til netop din virksomhed. Derfor får du en stor tryghed, da vores store erfaring altid sikrer et godt resultat.

Irma Nielsen Inbogføring

Irma Nielsen

Merkonom i Virksomhedsøkonomi
Bor i Give
Arbejdet som freelance bogholder siden 2008.
Startede Inbogføring i 2013

 

 

Maiken Uhldahl Nielsen Inbogføring

Maiken Uldahl Nielsen

Bor i Vejle
Uddannet Salgsassistent
Arbejdet som butikschef i Inspiration Vejle
Efteruddannet som Diplom Bogholder hos Regnskabsskolen i København
Ansat i Inbogføring august 2017.

 

 

Sådan arbejder vi

 Vi arbejder efter timepris alt afhængigt af selve ydelsen, da der er stor forskel på sværhedsgraden. Heldigvis holder vi udgifterne på et så lavt niveau som muligt, da vi anvender digitaliserede løsninger. Det betyder, at vi er yderst konkurrencedygtige på priserne, samtidig med at vores kvalitet er i højsædet. For os handler det nemlig om, at sikre en fair process for din virksomhed. På den måde bliver begge parter tilfredse med resultatet og prisen.

Inbogføring - lad os hjælpe dig med administrationen af dit regnskab